Onze structuur

SRL accountants en belastingadviseurs is een klein, dynamisch accountants- en belastingadvieskantoor dat zich dienstbaar maakt als financiële dienstverlener mèt naam. Als onafhankelijke en zelfstandige organisatie zijn wij gespecialiseerd in dienstverlening aan middelgrote en kleinere ondernemingen. Maar ook non-profitorganisaties zijn wij graag van dienst Op landelijk niveau heeft het kantoor een groot netwerk aan cliënten. Daarnaast ontwikkelt het zich ook steeds meer op internationaal vlak.

SRL accountants en belastingadviseurs is een jonge, groeiende organisatie. Momenteel zijn er 20 medewerkers die vanuit 2 vestigingen onze toenemende klantenkring bedienen.
De vestigingen bevinden zich in Sommelsdijk, gemeente Middelharnis, gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee en in Strijen, gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Hoeksche Waard en in Rotterdam centrum.

Onze cultuur

SRL accountants en belastingadviseurs heeft een eigen bedrijfscultuur. De persoonlijke betrokkenheid van medewerkers is daarvan de basis. Onze mensen staan werkelijk achter én naast u , stellen zich positiefkritisch op en tonen durf als het om advisering gaat. We ondernemen met de ondernemer. De prettige cultuur alhier heeft mede de toon gezet voor de succesvolle groei van het netwerk van cliënten in de afgelopen jaren. Persoonlijk contact door middel van o.a. reguliere bedrijfsbezoeken staan daarom hoog in het vaandel, om zo de relatie ten opzichte van de cliënten te versterken. Dan weten wij op elk moment precies wat u van ons verlangt en kunnen wij u deskundig advies geven. Op basis van wederzijds vertrouwen.

Onze aanpak

SRL accountants en belastingadviseurs heeft een eigen aanpak. Ons vertrekpunt? Het professioneel verlenen van financiële en fiscale diensten. We verzorgen uw dagelijkse financiele administratie, belastingaangiftes en salarisadministratie. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor samenstelling, beoordeling en controle van jaarrekeningen volgens de wettelijke eisen. Ook geven we advies op de gebieden kwaliteit, efficiency en automatisering. Door ons advies zijn beslissingen geen sprong in het diepe, maar zet u resolute stappen. Stappen waarmee u verder komt en meer bereikt.

Sommige beslissingen kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor de toekomst van een onderneming of organisatie of zelfs uw persoonlijke situatie. Op die momenten moet u volledig kunnen vertrouwen op de objectiviteit en onafhankelijkheid van uw accountant en fiscaal, juridisch en bedrijfseconomische adviseurs.

Uit de reputatie die SRL accountants en belastingadviseurs heeft opgebouwd, spreekt de integriteit van de accountants en adviseurs. De meerwaarde van persoonlijke betrokkenheid en langdurige relaties is uiteraard bijzonder groot. Het is bijna een vereiste om een cliënt adequaat te kunnen adviseren. Objectiviteit en onafhankelijkheid moeten daarbij te allen tijde kunnen worden gegarandeerd. Vertrouwen is misschien wel het belangrijkste dat SRL accountants en belastingadviseurs haar klanten kan bieden.