Ilsa van Dam

‘Wat me direct opviel, was de ontspannen sfeer’

“Toen ik in juni 2019 voor het eerst op het kantoor in Strijen kwam voor een nieuwe baan, wist ik nog niet zeker of ik het accountancy-leventje in wilde. Desondanks ben ik het gesprek aangegaan. Wat me direct opviel, was de ontspannen sfeer. Het gesprek was zeer positief en ze hebben al mijn twijfels weggenomen.

Het is ook echt een gezellig bedrijf. Onderling kunnen we het allemaal goed met elkaar vinden. Regelmatig gaan we in de pauze even samen lunchen of een rondje lopen. Ook buiten werktijd zien en spreken we elkaar. Daarnaast is er jaarlijks een leuk uitje.

SRL Accountants

Ik leer nog dagelijks op de werkvloer, bijvoorbeeld over specifieke regelgeving voor jaarrekeningen. Waar ik veel voldoening uit haal, is het opstarten van nieuwe bedrijven en het inregelen van de boekhouding. Ik vind het een uitdaging om een jaarrekening goed op te leveren. Elke administratie is weer anders en dat houdt het werk divers. Als ik zou willen, zou ik kunnen doorgroeien hier. Voor nu heb ik die ambitie niet. Maar misschien over 5 of 10 jaar.

SRL Accountants & Belastingadviseurs heeft meerdere partners. Daarmee heb ik officieel meerdere werkgevers. Al voelt het niet zo. Het zijn gewoon collega’s. Als er iets is, kan ik elk van hen aanspreken. Ze zijn allemaal meelevend en flexibel. Heel fijn natuurlijk als je werkgever zo met je meedenkt. Het zorgt er zeker voor dat ik zelf ook meebeweeg als zij iets vragen.”

Ilsa van Dam
Assistent Accountant

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.