Vacature Controleleider

Uitdagend en veelzijdig

Als controleleider bij SRL Accountants & Belastingadviseurs heb je een uitdagende en veelzijdige rol binnen onze controlepraktijk. Je krijgt volop ruimte en mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en krijgt naast de mogelijkheid om vier dagen te werken ook de ruimte om een dag thuis te werken.

Heb jij al enkele jaren werkervaring als controleleider en vindt je het leuk een bijdrage te leveren en onderdeel te zijn van onze groeiende controlepraktijk? Dan zijn we op zoek naar jou!

SRL Accountants

Jouw functie

Als controleleider werk je binnen onze controlepraktijk voor verschillende klanten in een diversiteit aan branches. Je verricht voornamelijk controle-/assurance werkzaamheden uit. Deze zijn zowel uitvoerend als ook aansturend. Je draagt onder de verantwoordelijk accountant bij aan het juist inrichten en opzetten van de controle en geeft leiding aan een team van meerdere assistent accountants.

Wie ben jij

Zie jij jezelf in deze rol, dan staan wij open voor een goed gesprek met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw gedachten over het vak en hoe je jouw ontwikkeling ziet. Verder beschik je over:

  • Goede contactuele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Een afgeronde HBO-opleiding Accountancy en ben je momenteel studerend voor RA of AA met certificerende bevoegdheid;
  • 2-3 jaar relevante werkervaring als controleleider is een pré;
  • Een gedreven mentaliteit welke ook goed kan samenwerken met andere collega’s;
  • Een gezonde dosis humor!

Wie zijn wij

SRL Accountants & Belastingadviseurs is een ondernemende accountantsorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfseconomisch- en fiscaal advies aan bedrijven in het MKB en non-profit organisaties. Hiernaast beschikt ons kantoor over een Wta-vergunning waarmee wij ook wettelijke controles uitvoeren.

Je maakt deel uit van ons SRL-team dat bestaat uit in totaal 20 professionele maar zeker ook gezellige collega’s verspreid over drie vestigingen, waarvan één in de Hoeksche Waard, één op Goeree-Overflakkee en één in Rotterdam. Er heerst een open cultuur en er zijn korte lijnen binnen de organisatie. De betrokkenheid naar klanten en collega’s toe staat centraal en daarnaast is er een uitstekende privé/werk balans, waardoor overwerken eigenlijk niet aan de orde is.

Wat bieden wij

Een zelfstandige baan met veel klantcontact in een jong en groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s! Je hebt bij ons de mogelijkheid om 32 of 40 uur te werken, waarbij het ook mogelijk is om 1 dag vanuit huis te werken.

Uiteraard kun je ook rekenen op een goed bruto maandsalaris, welke gekoppeld is aan de ervaring die je meebrengt. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak.

Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend maar wat wij belangrijk vinden, is een goede balans tussen werk en privé, dit houden wij dan ook goed in de gaten.

Lijkt het je leuk om met ons in gesprek te gaan, laat het ons dan weten door jouw CV en motivatie te sturen naar info@srlaccountants.nl of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het nummer 088 936 00 00.

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.