Claudia Swarttouw

‘Er is veel oog voor de persoon achter de medewerker’

“In 2007 ben ik aangenomen als administratief medewerker. Ik verzorg de complete administratie van onze kantoren en sta de assistent-accountants bij. Daarnaast ondersteun ik in de organisatie waar ik kan. Zo ben ik af en toe ook even telefoniste, gastvrouw of facilitair medewerker.

De huidige partners van SRL Accountants & Belastingadviseurs zijn ooit als gewone medewerker begonnen. Sinds zij de zaak hebben overgenomen, waait er een frisse wind. Er is veel oog voor de persoon achter de medewerker, waardoor de verhouding tussen werk en privé goed in balans blijft. Dat maakt het werken hier heel fijn. En eerlijk is eerlijk, als je werkgever met je meebeweegt, zet je zelf ook een stap extra.

SRL Accountants

De werksfeer is heel gezellig. Alle collega’s zijn ontzettend betrokken, mensen denken als team echt mee met elkaar. Zeker in tijden van strakke deadlines. Dan is het wel eens even hectisch, maar we zijn zeker trots als we samen de klus weer hebben geklaard.

Doordat ik ons bedrijf door en door ken, krijg ik veel vragen op me afgevuurd. Ik ga met een goed gevoel naar huis als ik iedereen op mijn werkdag heb kunnen helpen. Niet alleen met hand- en spandiensten, maar zeker ook met het boeken van een administratie. Wij zijn hierin afhankelijk van hoe zaken worden aangeleverd. Dat is heel wisselend. Zolang ik alles maar netjes in het systeem kan krijgen, is het fijn voor mijn collega’s die weer verder kunnen met hun werk.

De vennoten geven de werkvloer energie. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe iedereen de schouders eronder zet. Ze werven met veel enthousiasme nieuwe klanten. Je ziet het bedrijf hierdoor groeien. Het is superleuk om te zien én om hier onderdeel van uit te mogen maken.”

Claudia Swarttouw
Administratief medewerker

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.