Vacature Beginnend Assistent Accountant

Een vliegende start van je carrière

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende start in je carrière? SRL Accountants en Belastingadviseurs wil jou deze kans bieden. Voor onze samenstelpraktijk zoeken we een beginnend Assistent Accountant.

SRL Accountants

Jouw functie

In deze functie verzorg je de financiële administraties van klanten, je biedt ondersteuning bij het opstellen van jaarrekeningen, belastingaangiften en rapportages en je houdt collega’s goed geïnformeerd en communiceert op tijd en adequaat. Daarnaast kom je snel in contact met de klant, denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen.

Wie ben jij

Zie jij jezelf in deze rol, dan staan wij open voor een goed gesprek met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw gedachten over het vak en hoe je jouw ontwikkeling ziet. Verder beschik je over:

  • Goede contactuele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Een afgeronde HBO-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Een gedreven mentaliteit waarin je ook goed kan samenwerken met andere collega’s;
  • Affiniteit met het werken met financiële softwarepakketten;
  • Affiniteit met IT, Excel en diverse cloudoplossingen;
  • Een gezonde dosis humor!

Wie zijn wij

SRL Accountants & Belastingadviseurs is een ondernemende accountantsorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfseconomisch- en fiscaal advies aan bedrijven in het MKB en non-profit organisaties. Hiernaast beschikt ons kantoor over een Wta-vergunning waarmee wij ook wettelijke controles uitvoeren. Je maakt deel uit van ons SRL-team dat bestaat uit in totaal 20 professionele maar zeker ook gezellige collega’s verspreid over drie vestigingen, waarvan één in de Hoeksche Waard, één op Goeree- Overflakkee en één in Rotterdam. Er heerst een open cultuur en er zijn korte lijnen binnen de organisatie. De betrokkenheid naar klanten en collega’s toe staat centraal en daarnaast is er een uitstekende privé/werk balans, waardoor overwerken eigenlijk niet aan de orde is.

Wat bieden wij

We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als beginnend assistent accountant een marktconform salaris met een pensioenregeling.

Lijkt het je leuk om met ons in gesprek te gaan, laat het ons dan weten door jouw CV en motivatie te sturen naar info@srlaccountants.nl of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het nummer 088 936 00 00.

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.