Vacature Accountant-Administratieconsulent

Divers en volop doorgroeimogelijkheden

Wij zijn op zoek naar een Accountant de ambitie heeft om bij te dragen aan de groei van onze organisatie. Als Accountant weet je alles van het samenstellen van jaarrekeningen en het dragen van verantwoordelijkheid voor een eigen klantenportefeuille. Je bent de professionele sparringpartner waaraan ondernemers behoefte hebben. Bij SRL behalen we successen met elkaar. Je vindt het leuk collega’s te ondersteunen bij hun werkzaamheden en helpt mee aan het realiseren van ieders persoonlijke leerdoelen.

SRL Accountants

Jouw functie
Als Accountant ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en stuur je de collega’s in de samenstelpraktijk aan. Je bent een vraagbaak voor je collega’s en biedt (vakinhoudelijke) aansturing. Ook lever je een bijdrage aan de groei van onze organisatie, houdt je focus op continue verbetering van de dienstverlening en de ontwikkeling van collega’s.

Wie ben jij
Je bent ambitieus en zit graag bij ondernemers aan tafel. Natuurlijk heb je een scherp en analytisch oog voor cijfers maar ook je sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Je reageert alert op klantvragen en signaleert adviesmogelijkheden. Je kijkt verder dan je eigen vakgebied en zoekt nadrukkelijk verbinding met de andere disciplines binnen onze organisatie. Je vind het ook leuk om collega’s mee te nemen in hun ontwikkeling.

Wie zijn wij
SRL Accountants & Belastingadviseurs is een ondernemende accountantsorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfseconomisch- en fiscaal advies aan bedrijven in het MKB en non-profit organisaties. Hiernaast beschikt ons kantoor over een Wta-vergunning waarmee wij ook wettelijke controles uitvoeren.

Je maakt deel uit van ons SRL-team dat bestaat uit 21 professionele maar zeker ook gezellige collega’s verspreid over drie vestigingen, waarvan één in de Hoeksche Waard, één op Goeree-Overflakkee en één in Rotterdam. Er heerst een open, zeer laagdrempelige cultuur en er zijn korte lijnen binnen de organisatie. De persoonlijke betrokkenheid naar klanten en collega’s toe staat centraal en daarnaast is er een uitstekende privé/werk balans, waardoor overwerken eigenlijk niet aan de orde is.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige baan met eigen klantenportefeuille in een jong en groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s! Je hebt bij ons de mogelijkheid om 32 of 40 uur te werken, waarbij het ook mogelijk is om 1 dag vanuit huis te werken.

Uiteraard kun je rekenen op een goed bruto maandsalaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak.

Lijkt het je leuk om met ons in gesprek te gaan, laat het ons dan weten door jouw CV en motivatie te sturen naar info@srlaccountants.nl of neem telefonisch contact met ons op en vraag naar Rudi Koster of Bas Lagendijk. Wij zijn te bereiken op 088 936 00 00.

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.