Bijdragen aan een duurzame wereld

We nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Voor mens en milieu.

Duurzaamheid zie je terug in onze bedrijfsvoering en in gerichte acties. Waar we kunnen houden we rekening met het milieu. We streven verder naar een eerlijke maatschappij met gelijke kansen voor iedereen. Dit alles hebben we verankerd in ons beleid.

Mink srl -2594

Veilig en prettig werken
Binnen onze organisatie werken we continu aan goede omstandigheden voor als onze collega’s. We zorgen voor goed ingerichte werkplekken en streven naar een goed werkklimaat waarin iedereen zichzelf kan zijn en veilig en prettig kan werken.

Stap voor stap duurzamer
Binnen onze organisatie hebben we diverse activiteiten en processen verduurzaamd. Zo werken we papierloos, scheiden we afval op al onze vestigingen, hebben we geïnvesteerd in ledverlichting in ons eigen pand in Strijen en deze vestiging heeft sinds 2023 zonnepanelen. Onze vestigingen in Rotterdam en Middelharnis zijn huurpanden met energielabel A. Ons wagenpark is deels geëlektrificeerd en verder zo duurzaam mogelijk ingericht.

 

In de samenleving
We zetten ons nadrukkelijk in voor onze samenleving. Dit doen we door gericht duurzame initiatieven te ondersteunen. Zo vinden we sport en beweging belangrijk voor de gezondheid van kinderen en sponsoren we vele sportverenigingen. Ook ondersteunen we jaarlijks diverse maatschappelijke ondernemersinitiatieven, culturele en overige instellingen die zich inzetten voor goede doelen.

Positieve impuls
Al deze initiatieven geven onze medewerkers een positieve impuls. We zien onze medewerkers energie krijgen van ‘goed doen’. Het inspireert anderen weer om hetzelfde te doen. Door krachten te bundelen en ons in te zetten voor de ander, maken we niet alleen ons kantoor tot een fijnere werkplek, maar ook de wereld om ons heen.

Klantverhaal

Office Deals is in 2003 opgericht. Op een zolderkamertje, net als vele andere ondernemingen. Gestart als traditionele leverancier van kantoorartikelen en uitgegroeid tot een e-commerce platform voor de zakelijke markt waar je werkelijk álles voor je bedrijf kunt vinden. Van pennen, papier en inktcartridges tot bureaustoelen, bedrukte bedrijfskleding en softwareoplossingen.

Maak kennis met ons team

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.