SRL Accountants

Onze cultuur en waarden

SRL Accountants & Belastingadviseurs heeft een laagdrempelige, open bedrijfscultuur. De persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers vormt hierin de basis. Onze mensen staan werkelijk achter én naast de ondernemers die zij begeleiden. Zij stellen zich positief kritisch op en tonen durf tijdens de uitvoering van hun taken. Bij ons draait het om ondernemen met de ondernemer op basis van wederzijds vertrouwen.

SRL Accountants

Onze prettige werkcultuur heeft de toon gezet voor een succesvolle groei van ons netwerk in de afgelopen jaren. Onze klanten waarderen ons persoonlijke contact. Succesfactoren binnen ons kantoor zijn verder: goed kunnen luisteren naar klanten en het waarmaken van hun wensen. Wij doen op het juiste moment wat je van ons verlangt en handelen proactief. Altijd met het doel voor ogen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij verdienen dagelijks het vertrouwen van onze klanten, onze mensen en de samenleving als geheel. We zeggen niet alleen dat we eerlijk, rechtvaardig, objectief en onafhankelijk zijn, we tonen het ook. Onze diensten en producten zijn van de hoogste kwaliteit en in overeenstemming met de hoogste professionele normen.

Basisprincipes voor ons kantoor zijn: vertrouwelijkheid en integriteit. Wij laten dit continu monitoren, waardoor je te allen tijde van ons op aan kunt. Wij weigeren onze ethische normen te verlagen, ongeacht de situatie waarin we ons bevinden of de druk die op ons wordt gelegd.

Onze normen en waarden vormen de basis van alles wat we doen en zijn verankerd in onze gedragscode. Deze wordt onderschreven door alle SRL medewerkers. Onze waarden zijn voor ons belangrijk, omdat ze de basis vertegenwoordigen van onze cultuur, ons leiden om het juiste te doen en ons samenbinden.

Klantverhaal

Aluku Zuidland is al meer dan 50 jaar klant. In 1970 startte mijn moeder met ons bedrijf. Zij deed voor haar boekhouding zaken met de heer Groenendijk. Hij begon korte tijd later voor zichzelf. Die zaak is nu SRL Accountants en Adviseurs. Als onze vertrouwde adviseur is SRL inmiddels betrokken bij alle zakelijke en privé beslissingen op financieel en fiscaal gebied. In goede en slechte tijden. Zoals bij het overlijden van mijn ouders en mijn zus of brand in onze loodsen.

Maak kennis met ons team

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.