SRL Accountants

Onze cultuur en waarden

SRL Accountants & Belastingadviseurs heeft een laagdrempelige, open bedrijfscultuur. De persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers vormt hierin de basis. Onze mensen staan werkelijk achter én naast u. Zij stellen zich positief kritisch op en tonen durf tijdens de uitvoering van hun taken. Bij ons draait het om ondernemen met de ondernemer op basis van wederzijds vertrouwen.

SRL Accountants

Onze prettige werkcultuur heeft de toon gezet voor de succesvolle groei van ons netwerk aan cliënten in de afgelopen jaren. Onze klanten waarderen ons persoonlijke contact. Succesfactoren binnen ons kantoor zijn verder: goed kunnen luisteren naar klanten en het waarmaken van hun wensen. Wij doen op het juiste moment wat u van ons verlangt en handelen proactief. Altijd met het doel voor ogen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij verdienen dagelijks het vertrouwen van onze klanten, onze mensen en de samenleving als geheel. We zeggen niet alleen dat we eerlijk, rechtvaardig, objectief en onafhankelijk zijn, we tonen het ook. Onze diensten en producten zijn van de hoogste kwaliteit en in overeenstemming met de hoogste professionele normen.

Basisprincipes voor ons kantoor zijn: vertrouwelijkheid en integriteit. Wij laten dit continu monitoren, waardoor u te allen tijde van ons op aan kunt. Wij weigeren onze ethische normen te verlagen, ongeacht de situatie waarin we ons bevinden of de druk die op ons wordt gelegd.

Onze normen en waarden vormen de basis van alles wat we doen en zijn verankerd in onze gedragscode. Deze wordt onderschreven door alle SRL medewerkers. Onze waarden zijn voor ons belangrijk, omdat ze de basis vertegenwoordigen van onze cultuur, ons leiden om het juiste te doen en ons samenbinden.

Klantverhaal

Toen ik begon met mijn kledingzaak Panter Store brak net de coronapandemie uit. Ik weet nog dat ik dacht: jeetje, alle winkels dicht! Als mensen nu nog maar willen shoppen. Uiteindelijk zorgde de winkelsluiting voor een vliegende start voor mijn online shop. We zijn inmiddels 24/7 aan het werk om alle klanten te kunnen bedienen.

Maak kennis met ons team

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij u verder kunnen helpen

Middels een vrijblijvende kennismaking bij u of bij ons op kantoor krijgt u direct inzicht in hoe onze adviseurs u verder kunnen helpen.