Aluku Zuidland B.V.

We zijn al meer dan 50 jaar klant

Aluku Zuidland is al meer dan 50 jaar klant. In 1970 startte mijn moeder met ons bedrijf. Zij deed voor haar boekhouding zaken met de heer Groenendijk. Hij begon korte tijd later voor zichzelf. Die zaak is nu SRL Accountants en Adviseurs. Als onze vertrouwde adviseur is SRL inmiddels betrokken bij alle zakelijke en privé beslissingen op financieel en fiscaal gebied. In goede en slechte tijden. Zoals bij het overlijden van mijn ouders en mijn zus of brand in onze loodsen.

aluku

Ik heb nooit overwogen een andere accountant te zoeken. Ik ben gewoon erg tevreden. Het boekhoudsysteem in de Cloud werkt gemakkelijk en het onderlinge contact is erg goed. Als er iets is, hoef ik maar te bellen of te mailen en krijg ik snel antwoord. Ik houd ook van hun persoonlijke aanpak. Als klant word ik altijd serieus genomen. Welke vraag ik ook heb.

Onze bedrijfsstructuur is behoorlijk complex. Bij SRL weten ze precies hoe het allemaal zit met alle bv’s in ons concern. Het zou me veel tijd kosten om daar zelf in te duiken of het aan een ander uit te moeten leggen. Ik ben dus blij met de specialisten van SRL aan mijn zijde. Zij weten bovendien beter dan ik hoe het zit met nieuwe wet- en regelgeving. Zelf heb ik het ook te druk om dat allemaal bij te houden. Dat ik op elk gewenst moment een beroep op SRL kan doen, is zeker waardevol voor ons.

Cora van der Hoeven
Aluku Zuidland B.V.

Foto: Jurrit van der Waal (The Art Of Living Magazine)

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.