Panterstore.nl

Een vliegende start dankzij SRL Accountants

Toen ik begon met mijn kledingzaak Panter Store brak net de coronapandemie uit. Ik weet nog dat ik dacht: jeetje, alle winkels dicht! Als mensen nu nog maar willen shoppen. Uiteindelijk zorgde de winkelsluiting voor een vliegende start voor mijn online shop. We zijn inmiddels 24/7 aan het werk om alle klanten te kunnen bedienen.

Panter-Store-fotoshoot-2022-bijgesneden

Het succes van mijn webshop zorgde ervoor dat mijn oude boekhouder binnen een jaar zei dat hij mijn groei niet kon bijbenen. Ik moest op zoek naar een andere partij voor mijn administratie. Dat was best eng. Ik wilde vooral het stuk rondom de Belastingdienst goed geregeld hebben. Via via hoorde ik over Rudi Koster van SRL Accountants en Belastingadviseurs. Het eerste contact was heel open en fijn. Ik kon mezelf zijn en hij was echt geïnteresseerd in welke bedrijfsuitdagingen ik heb en hoe zijn bedrijf me zou kunnen helpen.

Vanaf 1 januari 2022 heb ik mijn boekhouding overgedragen. Eerst alleen voor het verwerken van mijn facturen en het doen van alle belastingaangiften. Inmiddels heb ik personeel en is ook mijn salarisadministratie bij SRL Accountants en Belastingadviseurs ondergebracht.

Ik kan echt al mijn zakelijke vraagstukken bij hen neerleggen. Zo ben ik supergoed geadviseerd en geholpen toen mijn eenmanszaak over ging naar een besloten vennootschap. In Jip-en-Janneketaal hebben ze me overal doorheen geloodst en gezorgd dat ik op tijd de juiste stappen heb gezet. Dat is goud waard.

Vrijwel dagelijks heb ik contact over allerlei denkbare vraagstukken. Zakelijk gezien zijn ze mijn beste vrienden. En je weet wat ze zeggen over beste vrienden: die kun je vertrouwen en alles vragen en zeggen. Zo voelt het ook echt voor me. Het eerste wat ik doe bij een zakelijk dilemma is overleggen met hen wat ze ervan vinden.

Op dit moment ben ik bezig met een nieuw pand. Ik wil dan weten wat zij van de kosten vinden en of ik een bod moet uitbrengen. Net heb ik ook nog vragen gesteld over mijn bus die deels onder een leasecontract valt. Ik wil weten of afbetalen slim is en of ik die investering moet financieren of zelf betalen. Het maakt eigenlijk niet uit welke vraag ik heb, zij hebben alle expertise in huis om een antwoord te geven. Ze zijn voor mij betrouwbaar, behulpzaam en echte experts. Ik zou niet meer zonder kunnen én willen! Zo’n partner heeft elke ondernemer eigenlijk nodig.

Merel Bziker
www.panterstore.nl

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.