Office Deals

Een onmisbaar verlengstuk voor onze organisatie

Office Deals is in 2003 opgericht. Op een zolderkamertje, net als vele andere ondernemingen. Gestart als traditionele leverancier van kantoorartikelen en uitgegroeid tot een e-commerce platform voor de zakelijke markt waar je werkelijk álles voor je bedrijf kunt vinden. Van pennen, papier en inktcartridges tot bureaustoelen, bedrukte bedrijfskleding en softwareoplossingen.

vacature accountant aa ra

Toen ik in 2007 in de eenmanszaak van mijn vader kwam, verhuisden we naar een huurpand en werd onze onderneming een VOF. Op dat moment hebben we SRL Accountants en Belastingadviseurs aangehaakt. Vanaf het allereerste moment heb ik een klik met Bas. Hij is ongelooflijk betrokken bij ons familiebedrijf. Onze verstandhouding is ook echt goed.

Zeker de laatste jaren waren zeer interessant. Zo kreeg ons platform in 2020 door de pandemie een enorme boost. Bas hielp mee de rechtsvorm te wijzigen naar een BV. In dat jaar hebben we ook een ander bedrijf overgenomen, een bedrijfspand aangekocht en nieuwe medewerkers aangenomen. Zulke grote stappen kun je als ondernemer niet zetten zonder een vertrouwde financieel expert aan je zijde.

Dat je bij SRL Accountants en Belastingadviseurs altijd een vast contactpersoon hebt, is een groot voordeel. Ik hoef maar te bellen en ik heb contact. Een keer zat ik met mijn handen in het haar. Bas heeft toen alles uit zijn handen laten vallen om me direct bij te kunnen staan. Ook zijn collega Leen denkt altijd zo goed mee. We krijgen ook proactief advies. En Bas belt sowieso regelmatig om even te informeren hoe het gaat. Die persoonlijke aanpak is echt super.

Mensen zeggen weleens dat je eens in de zeven jaar eigenlijk van accountant zou moeten wisselen. Die mensen kennen SRL Accountants en Belastingadviseurs duidelijk niet. Het is een onmisbaar verlengstuk van onze organisatie.

Carlo van IJsselmuide
Office Deals

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij u verder kunnen helpen

Middels een vrijblijvende kennismaking bij u of bij ons op kantoor krijgt u direct inzicht in hoe onze adviseurs u verder kunnen helpen.