DiPa Systeemwanden

Dankzij SRL komt ik echt aan ondernemen toe

Vanaf de start van onze onderneming is Rudi Koster van SRL Accountants en Belastingadviseurs betrokken geweest als onze financieel adviseur. Al ruim 10 jaar loopt ie aan onze zijde mee.

PHOTO-2023-03-07-11-46-57

Waar we in het begin nog best veel administratie zelf deden, doet SRL dat inmiddels voor ons. Naast alle administratieve ondersteuning krijgen we fiscaal of financieel advies. Van heel klein tot heel groot, maar net welk vraagstuk zich aandient. Bijvoorbeeld: advies over de afschrijving van een laptop tot advies over de aankoop van een pand.

Iedereen bij SRL is zo betrokken en toegankelijk. Corrine als onze crediteurenbeheerder, Leen onze salarisadministrateur en Rudi dus als persoonlijk adviseur. Ze zetten echt een stapje extra voor je en sparren met je op elk niveau. Ze zijn super toegankelijk en punctueel.

Het geeft zoveel rust als je geen omkijken meer hebt naar je administratie; Ik werd er soms horendol van. Uiteraard houd ik onze belangrijkste cijfers nog bij, zoals openstaande posten. Dat gaat ook heel handig via de boekhoudapplicatie in de Cloud. Maar voor de rest vertrouw ik volledig op SRL. Dankzij hen kom ik echt aan ondernemen toe.

Paul Hitzert
DiPa Systeemwanden

Kennismakingsgesprek

Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen

Wil je een vrijblijvende kennismaking? Dat kan bij jou of bij ons op kantoor. We geven je direct inzicht in hoe onze adviseurs je verder kunnen helpen.