Financiële administratie
Een goede en tijdige financiële administratie is voor een bedrijf van essentieel belang. Niet alleen om inzicht te krijgen in de financiële situatie van uw bedrijf, maar ook als bewijsstuk naar banken, andere kredietverstrekkers, aandeelhouders, de belastingdienst.
In overleg met u als ondernemer, verzorgen wij verschillende diensten op het gebied van uw financiële administratie. Denkt u hierbij aan:

  • controle op de door uzelf verzorgde administratie;
  • het wegwerken van achterstanden in de boekhouding;
  • het opstellen van periodieke overzichten per periode (maand/ kwartaal);
  • het verzorgen van (geconsolideerde) jaarcijfers, de jaarrekening en de publicatiestukken;
  • het voeren van de volledige administratie, hetzij op ons kantoor of op uw locatie.

Online boekhouden

Wij bieden u de mogelijkheid tot het “online boekhouden”, de werkwijze is als volgt.

Op onze website is een mogelijkheid tot inloggen gecreëerd, zodat u toegang kunt krijgen tot de boekhouding zoals wij die op het systeem hebben staan. Vanaf elke locatie met een internetverbinding kan de administratie worden gevoerd. U heeft zo op ieder moment inzicht in uw administratie. Daarnaast kunt u uw administratie bijwerken en evt. factureren.

Naast de directe toegang tot uw administratie geniet u ook andere voordelen, zoals het niet hoeven aanschaffen van (extra) hard- en software en het upgraden van uw administratie. Voor, tijdens en na het verwerken van uw gegevens kunnen wij u helpen met diverse zaken cq. problemen.

Als u, na het lezen van bovenstaand gedeelte, iets nog niet duidelijk is kunt u altijd met onscontact opnemen. Bij de aanmelding van het “online boekhouden” geven wij u de gelegenheid uitleg te krijgen omtrent dit programma.