Advies

Retèl Van der Linden is de deskundige voor het Midden- en Kleinbedrijf. Niet alleen op administratief gebied zijn wij de aangewezen persoon om u te ondersteunen, maar ook op het gebied van personeel, aanvragen van financieringen, pensioenen, investeringsbeslissingen en alle andere zaken die te maken hebben met de financiële kant van uw (startende) onderneming.

Startende ondernemer
Een startende ondernemer moet aan veel zaken denken voordat hij of zij als ondernemer aan de slag kan. Wij kunnen u helpen met uw ondernemingsplan. Naast de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van een fiscaalnummer voor de nieuwe onderneming moet er ook in veel gevallen een financiering geregeld worden. Met ons relatienetwerk zijn wij u graag van dienst bij het beoordelen van investeringsplannen en kredietaanvragen.

Pensioenen, verzekeringen en hypotheken
Via onze relaties kunnen wij u ook voorzien van advies met betrekking tot pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Wij hebben contacten met gerenommeerde kantoren.

Herstructurering en bedrijfsopvolging
Met onze ervaring en onze contacten in de regio kunnen wij u ook bijstaan in processen van herstructurering en/of bedrijfsopvolging. Hiervoor maken wij gebruik van onze contacten bij o.a. gespecialiseerde adviesbureaus en financiële instellingen zoals banken en participatiemaatschappijen.
Samen met u managen we de kennis die nodig is voor uw onderneming. Goed om te weten dat u als ondernemer er niet alleen voor staat.