Onze aanpak

Retèl Van der Linden heeft een eigen aanpak. Ons vertrekpunt? Het professioneel verlenen van financiële en fiscale diensten. We verzorgen uw dagelijkse financiele administratie, belastingaangiftes en salarisadministratie. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor samenstelling, beoordeling en controle van jaarrekeningen volgens de wettelijke eisen. Ook geven we advies op de gebieden kwaliteit, efficiency en automatisering. Door ons advies zijn beslissingen geen sprong in het diepe, maar zet u resolute stappen. Stappen waarmee u verder komt en meer bereikt.

Sommige beslissingen kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor de toekomst van een onderneming of organisatie of zelfs uw persoonlijke situatie. Op die momenten moet u volledig kunnen vertrouwen op de objectiviteit en onafhankelijkheid van uw accountant en fiscaal, juridisch en bedrijfseconomische adviseurs.

Uit de reputatie die Retèl Van der Linden heeft opgebouwd, spreekt de integriteit van de accountants en adviseurs. De meerwaarde van persoonlijke betrokkenheid en langdurige relaties is uiteraard bijzonder groot. Het is bijna een vereiste om een cliënt adequaat te kunnen adviseren. Objectiviteit en onafhankelijkheid moeten daarbij te allen tijde kunnen worden gegarandeerd. Vertrouwen is misschien wel het belangrijkste dat Retèl Van der Linden haar klanten kan bieden.